Srpski - latinica EnglishСрпски - ћирилица jezik
inner_slide1.jpg
inner_slide2.jpg

Baštinjenje tradicije predratnog „Privrednik“ koji je školovao zanatlije i brinuo o onima koji nisu bili imućni, Klub ispunjava dosledno kroz akciju koja se kontinuirano vodi: pod pokroviteljstvom Kluba kompanije članova dodeljuju godišnje stipendije najboljim đacima i studentima u Srbiji već sedam godina. Godišnje stipendije je dobilo ukupno 317 đaka i studenata u ukupnoj vrednosti od preko 380 hiljada evra.

Da je odgovornost prema društvu u kome živimo i radimo je težak, ali istovremeno i najlepši deo poslovanja koji se pokazuje dosledno: u vremenu od osnivanja Kluba diskretno se vodi akcija pomoći institucijama koje se brinu o deci i starima. Ovu akciju su vodile supruge članova Kluba, prikupljanjem ličnih sredstava i korišćenjem fondova za društveno odgovorno ponašanje kompanija članova. Za 6 godina, 5.102 dece i 13 institucija primalo je pomoć u opremi i paketima.

Takođe, u svim vanrednim prilikama, Klub je učestvovao u pomoći široj zajednici – lokalne zajednice i institucije su primile značajnu pomoć koju su, po pokroviteljstvom ovog Kluba davale kompanije članova: za saniranje posledica požara u Hilandaru, poplavnog talasa u Trgovištu, zemljotresa u Kraljevu, a u Bulevaru Kralja Aleksandra raste 37 platana iz akcije Grada Beograda. I humanitarne akcije koje vode drugi fondovi i institucije imaju odziv od kompanija članova Kluba – inkubatori u akciji Bitka za bebe i prikupljanje sredstava za novo Tijanino srce samo su neke od njih.

Dobar primer solidarnosti su poplave iz maja 2014. godine kada su članovi kluba donirali preko 91 milion dinara u robnim i novčanim donacijama.