Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj štampaj
 

Pošalji prijatelju

23. 12. 2015.

Delegacija Evropskog ekonomskog senata sa srpskim privrednicima

Delegacija Evropskog ekonomskog senata bila je gost srpskog poslovnog kluba "Privrednik", sa čijim članovima je razgovarala o podršci privrednoj saradnji Srbije na putu ka članstvu u EU, saopštio je danas srpski poslovni klub.

Delegacija Evropskog ekonomskog senata sa srpskim privrednicima

        Predsednik Evropspkog ekonomskog senata i počasni član Evropskog parlamenta Ingo Fridrih, generalni sekretar Evropske asocijacije poreskih obveznika Mihael Jeger predvodili su desetočlanu delegaciju.

Članovi Kluba "Privrednik" imali su prilike da uspostave poslovne veze sa jednim delom vodećih kompanija u Evropi, a podršku skupu dao je i predsednik Privredne komore Srbije Marko Čadež, navodi se u saopštenju.

Učesnici sastanka su se složili da međusobni susreti doprinose boljem upoznavanju i jačanju poslovnih veza, te najavili ponovno okupljanje privrednika naredne godine.

Predsednik MK grupe i Kluba "Privrednik" Miodrag Kostić nedavno je primljen za člana - senatora u Evropskom ekonomskom senatu, što je od velikog značaja za srpsku privredu zbog učvršćivanja poslovnih veza unutar EU.

Izvor: Tanjug.rs

Tagovi

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage

Facebook