Српски - ћирилица Srpski - latinicaEnglish језик
inner_slide1.jpg
inner_slide2.jpg

ДЕЈАН ЈЕРЕМИЋ

ДЕЛТА ХОЛДИНГ
Виши потпредседник за оперативне послове

Од 2016. године, Дејан Јеремић је на позицији Вишег потпредседника за оперативне послове у Делта Холдингу.
 
Одговоран је за управљање оперативним пословима чланица система Делта Холдинг, учествује у доношењу одлука од стратешког значаја за компанију и брине о очувању вредности система Делта Холдинга, прати резултате и одговоран је за пословне резултате пословања својих тимова. Као Виши потпредседник за оперативне послове, одговоран је и за организовање рада и резултате менаџмента и осталих запослених у Делта Холдинг систему.
 
Од јула 2011 – 2016 господин Јеремић је био на позицији потпредседника за оперативне послове у Делта Холдингу, где је био одговоран за пословање и остварење резултата, управљање свакодневним процесом рада Делта Реал Естате-а, Делта Моторса, Делта Дистрибуције и Делта Аграра, дефинисање стратешких циљева, праћење рада, резултата и мотивацију запослених као и имплементацију политике пословања система Делта Холдинга.
 
Фебруар 2010 – Јул 2011 године Генерални директор Делта Маxи групе све до продаје белгијском ланцу Делхаизе.
 
2007 – 2010 ЦЕО Делта Аграр Групе. Непосредно упљавља и руководи комплетним Делтиним аграрним бизнисом и производњом хране са преко 1.500 запослених.
 
1998 - 2007  ЦЕО Делта Агрохемија. Непосредно руководи Делтиним пословима са пестицидима, минералним ђубривима и смрзнутим воћем, као и делом примарне агро производње. Истовремено у периоду 2001 – 2007 координира рад Уљарске индустрије „Сунце“ Сомбор.
 
1994 – 1998 Техничка подршка при комерцијали, руководилац сектора индустријске хемије, Делхем – Београд.
 
1985 – 1994 Петрохемија Панчево -  Процесни инжењеринг.
 
Виши потпредседник Јеремић добро познаје и разуме тржиште Србије и окружења у области аграра, дистрибуције  и реал естате-а.
 
У оквиру Делта академије завршава читав низ домаћих и страних стручних курсева из области менаџмента.
 
Језици
·         Сербиан – Нативе
·         Енглисх – Бусинесс флуент
·         Руссиан – Басиц
 
Ожењен, отац троје деце, двоје унучади, посвећен спорту.
11070 Владимира Поповића 6
Тел: +381 (0)11 201 11 02

www.deltaholding.rs
сви чланови клуба