Српски - ћирилица Srpski - latinicaEnglish језик
inner_slide1.jpg
inner_slide2.jpg

Љубиша Крстајић

"WОRLDWIDE MARKETING SERVICES" D.O.O.
Сувласник

Ljubo_Krstaijc_headshot.jpg
 
 
Karisma Hotels & Resorts Co-Founder & CMO 
 
    
Каријера Љубише Крстајића броји преко 30 година искуства у угоститељству и развоју туризма на глобалном нивоу. Његова љубав ка хотелијерству родила се осамдесетих година у Доминиканској Републици када је постао менаџер за пословни развој Jack Tar Village, а наставља се кроз послове операције у Eurotel  хотелу, а затим познатом ланцу Allegro Resorts  где 1994. године прелази у продајни тим и постиже импресивне резултате све до почетка новог миленијума. 
Са господином Рафаел Фелизом са којим је радио у Allegro Resorts, оснива Karisma Hotels & Resortsс 2000. године и тиме започиње сада већ историју Каризме од 17 година испуњеном иновацијама и глобалном екпанзијом. 
Karisma Hotels & Resortsс броји 26 хотела, и додатних 5 који су тренутно у изградњи и развијању. Петогодишњи план Каризме је да од садашњих 4600 кључева порасте на преко 9400 кључева. Karisma Hotels & Resortsс је последњих година поставила нове стандарде у индустрији туризма и пионир је у многим сферама угоститељства са великим бројем признања и награђиваним луксузним хотелима у Латинској Америци, Карибима и Европи. Групација поред хотелских брендова предводи и у пословима дистрибуције, маркетинга и продаје те међународним travewlклубовима и услужним сферама хотелијерства као šто су kol  центри и маркетинг агенције. 
Љубиша Крстајић је рођен у Ђаковици, Србији у августу 1959. године где је одрастао и похађао основну школу и гимназију, након чега се сели у Београд где завршава економију на Универзитету у Београду. Господин Крстајић говори течни Енглески и Шпански поред матерњег Српског.  
У своје слободно време посвећен је хуманитарном раду како кроз фондацију Unitas чији је суоснивач и која је регистрована у Србији, Швајцарској и САД, тако и кроз многе друге фондације, друштва и пројекте.  
Љубиша Крстајић је поносан отац троје деце, две ћерке и сина. Господин Крстајић гаји велику љубав ка спорту, и иако је професионално играо кошарку, пословне обавезе, породица и пријатељи који су му приоритет остављају веома мало времена да изађе на терен, али радо испрати утакмице клуба за који навија где год да се налази на свету. 
Владимира Поповића (Генеks апартмани) 6, А108
Тел: +381 11 785 2701

www.karismahotels.com
сви чланови клуба