Српски - ћирилица Srpski - latinicaEnglish језик
inner_slide1.jpg
inner_slide2.jpg

Жељко Митровић

PINK International
власник, главни и одговорни уредник

zeljkomitrovic.jpg
Каријеру је започео крајем осамдесетих оснивањем музичког студиа Пинк. Почетком 1994. почиње са емитовањем програма ТВ Пинк у Србији.
Данас је власник неколико водећих привредних друштава у области медија: ТВ Пинк са националном фреквенцијом у Србији, ТВ Пинк БХ са националном фреквенцијом у Босни и Херцеговини, ТВ Пинк М са националном фреквенцијом у Црној Гори,
11 сателитских програмима који покривају велики део суседних држава; власник је и CITY Rekords – дискографске куце, Media Sistem – продукцијске куће, Pink Digital System – CD и DVD умножавање, Media Prime Time – продукцијска кућа. Поседује акције и у телевизији Авала са националном фреквенцијом. Поседује и компаније: AIR Pink која се бави изнајмљивањем авиона у пословне и приватне сврхе, PFI Studios – филмски студији опремљени студијском техником и расветом површине 40.000м2 на 17 хектара земље, El Bosco Ltd.- издавање луксузних јахти, MGUM Technology – производња жвакаћих гума, The Modern Business School – Висока школа модерног бизниса са 2 програма академских студија: (1) Менаџмент у савременом бизнису и (2) Филм и телевизија.
Ожењен је и отац четворо деце.
11000 Београд, Незнаног јунака 1
Тел: +381 11 3063 522

www.rtvpink.com
сви чланови клуба