Српски - ћирилица Srpski - latinicaEnglish језик
inner_slide1.jpg
inner_slide2.jpg

Андреј Јовановић (ЧЛАН НАДЗОРНОГ ОДБОРА КЛУБА)

ДЕКА ИНЖЕЊЕРИНГ ДОО
Партнер

Andrej_Jovanovic.jpg Година рођења:1967 Након успешне каријере хокеј играча у ХК „Партизан“ из Београда и у дресу репрезентације Југославије, пословну каријеру започиње 1995. године оснивањем предузећа „Marbo Product“. Професионалним и стручним руковођењем компанијом она постаје апсолутни лидер у snack индустрији у земљи и читавом региону Jугоисточне Европе. Лидерску позицију у производњи познатих snack брeндова „Chipsy“, „Clipsy“, „Pardon“, „Max“ „Minut“, „Gud“ препознаје мултинационална компанија „PepsiCo“, Светски лидер у snack индустрији која 2008. године аквизицијом преузима „Marbo Product“.
 2006. оснива предузеће Анбо д.о.о. у чијем се портфолиу налази: Пољопривредно Добро „Маглић“ из Бачког Маглића, Фабрика алата и отпресака „Икарус“ из Београда и предузећа за производњу, монтажу и сервисирање лифтова „Давид Пајић Дака“ Београд.
 2012. године учествује у оснивању „Medigroup“ прве приватне здравствене платформе у земљи којом се консолидује приватни здравствени сектор у Београду.
2014. године почиње са радом на архитектонско структуралном комплексу „А Блок“, највећем стамбено-пословном пројекту у Београду. Тренутно је у развоју још неколико великих „real estate“ пројеката на разним локацијама у Београду.
2015. године, као веома значајан партнер, у сарадњи са инвестиционим фондом „Mid Europa Partners“,  учествује у аквизицији холдинг система „Danube Foods Group“  након чега постаје ЦЕО нове холдинг компаније „Моји брендови“ у чијем саставу се налазе компаније: „Имлек“, „Млекара Суботица“, „Бамби“, „Књаз Милош“ као и млекаре у власништву „Имлека“ у Македонији, Републици Српској, Црној Гори.
2016. године након потписивања уговора о аквизицији, постаје један од власника крагујевачке КБМ банке која је до тада била у власништву надзорног савета Мариборске банке.
 Ожењен је, има сина, две ћерке и два унука.
11000 Београд, Андре Николића 1
Тел: +381 11 3817 001
Факс: +381 11 3817 070сви чланови клуба