Српски - ћирилица Srpski - latinicaEnglish језик
inner_slide1.jpg
inner_slide2.jpg

Доброслав Бојовић (ЧЛАН ИЗВРШНОГ ОДБОРА КЛУБА)

Г.П. Напред ад
Председник друштва

dobroslavbojovic.jpg Година рођења:1958
После дипломирања запошљава се у Беобацни, потом у АЦМ Загреб, на место директора за Србију, Босну и Македонију. С приватним бизнисом почиње 1989, а сада је већински власник и генерални директор ГП „Напред“које спада у ред водећих предузећа у области планирања, пројектовања и изградње инвестиционих објеката. Власник је и фирме „Утма комерц“,
У „Напреду“ поставља нову организацијом и пословним концептом трасира пут ГП Напред-а ка модерно организованом, тржишно оријентисаном пословном систему који послује по највишим стандардима савременог грађевинарства, способан да уз ефикасну градњу инвестира и води сопствене пројекте на тржишту некретнина.
Напред је познат по изведеним објектима у Руској федерацији, Словачкој, Чешкој, Етиопији, Либану, Либији и свим земљама у региону. За 6 деценија постојања компаније добијена су многобројна признања за квалитет, виског стандард градње и чување архитексонског наследја. До данас је изградје град за 200.000 становника, чији су објекти лоцираниу 8 земаља на три континента.
Ожењен је, отац двоје деце.
11070 Нови Београд, Булевар Михајла Пупина 115
Тел: +381 11 6145447
Факс: +381 11 6135851


www.napred.net
сви чланови клуба